Badjävlar (Komedi 1971)

Riktigt dåligt ! 1 av 5 möjliga

Sommargäster säger man på vårdad rikssvenska. Badjävlar säger man gärna om man är bofast. Badjävlar är ungefär samma sak som: ”såna där tokar som kommer ut och badar långt innan det är dags att ta av sig långkalsongerna.” Men de nöjer sig inte med att bada i det iskalla vattnet, de kräver dessutom en service i form av läkare, vägar, båthamn m.m., vilket dessa små kommuner inte har råd med. Under några få hektiska sommarveckor femdubblas kommunens invånare

Brudens bäste man (Komedi 2008)

Tom älskar sitt liv, men inser att han även älskar sin bästa vän Hannah. När Hannah förlovar sig med en stilig skotte och vill att Tom ska vara hennes ”brudtärna” på bröllopet, ställs Tom inför möhippor, konkurrerande brudtärnor och hopplösa dagar av planerande inför det perfekta bröllopet – där han själv planerar att stjäla bruden. För brudens bäste man har en egen plan.Tom älskar sitt liv, men inser att han även älskar sin bästa vän Hannah. När Hannah förlovar sig med en stilig skotte och vill att Tom ska vara hennes ”brudtärna” på bröllopet, ställs Tom inför möhippor, konkurrerande brudtärnor och hopplösa dagar av planerande inför det perfekta bröllopet – där han själv planerar att stjäla bruden. För brudens bäste man har en egen plan.

Definitely, Maybe (Komedi 2008)

2a av 5 möjliga

Det är definitivt aldrig för sent att se tillbaka... och kanske finna ett lyckligt slut. Ryan Reynolds spelar Manhattanbon Will Hayes, som ligger i skilsmässa när hans 10-åriga dotter Maya plötsligt börjar fråga ut honom om hans liv innan äktenskapet. Will berättar om sina romantiska lyckträffar och missöden, från granntjejen Emily till bästa vännen och förtrogna April och den öppensinnade Summer. Tre kärlekshistorier... tre brustna hjärtan... Maya lägger ihop bitarna i sin pappas kärlekspussel och börjar förstå att kärleken inte alltid är så enkel, samitdigt som Will upptäcker att det aldrig är för sent att få en andra chans i kärlek.

Sex and the City: The Movie (Komedi 2008)

En 3a av 5 =)

Dags att plocka fram Louis Vuitton-väskan och Manolo Blahnik-skorna och på nytt ge sig ut på New Yorks gator tillsammans med Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte. Carrie är tillsammans med Mr. Big och bor och jobbar på Manhattan. Miranda har gift sig med Steve, jobbar fortfarande som advokat och bor med sin familj i Brooklyn. Charlotte är gift med Harry och har adopterat ett barn från Kina. Samantha har bestämt sig för att pröva lyckan i Los Angeles där hennes pojkvän Smith Jerrod har blivit stor skådespelare.